24.10.11

F***

Hvad fanden gør man, når man står splitterravende i meget lille rum, ansigt til ansigt med verdens største edderkop som har taget plads på radiatoren (og dermed praktisk talt spærrer eneste udgang)? 
Man skriger og vækker selvfølgelig kæreste som kommer farende med støvsugeren og "vist nok" har fået ram på denne satan. 
Men "vist nok" er ikke helt godt nok for mig. Jeg har hele weekenden (og er det stadig) været ræd for at gå på toilet. At radiatoren er placeret centimeter fra toilettet (sagde rummet var småt) hjælper absolut ikke. 
 


6 kommentarer:

 1. Hvorfor filan er det også, at edderkopper føler sig berettigede til at flytte ind hos folk? Gå nu udenfor hvor I hører til, dumme kryb, og vent til I bliver inviteret!

  SvarSlet
 2. Ha ha.. Flad af grin over nogle af dine oplevelser.. Super skønne tegninger!
  Kig gerne forbi :)
  http://trussemus.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Fru Buur Bækgaard: Hvilket vil være ALDRIG! De små lede svin. At man ikke engang kan have vinduet åbent uden at folk ser det som et "velkommen indenfor!". Suk.

  Michael Larsen: Haha tak :) fin blog!

  SvarSlet
 4. Genial blog! :)
  Er blevet fast læser - kunne du tænke dig at følge min?

  Love,
  Cathrine
  www.bycathrine.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Ih tak skal du ha' :) Velkommen!
  Superfin blog du har dig <3

  SvarSlet
 6. Dårlige forældre, det må der problemet ligger. Jeg blev lige inspireret: http://eventyretom.blogspot.com/2011/10/hey-har-din-mor-ikke-lrt-dig.html :oD

  SvarSlet