14.11.11

Prioriteter

Jeg bryder mig ikke om folk fra Amnesty (eller de 100 andre slags 'gadesælgere', der findes på strøget i Århus). Jeg siger konsekvent nej. 

Ps. For at jeg ikke fremstår som en egoistisk poptøs, skal det måske siges at jeg støtter hvor jeg føler jeg kan, og betaler ligeledes et månedligt bidrag til en udvalg organisation. 
Pps. Jeg siger sjældent nej, fordi jeg rent faktisk skal shoppe, men derimod fordi jeg er imod at blive stoppet på gaden, mens jeg går rundt i min egen verden. Især fordi det kan ske helt op til 5 gange på en tur på strøget. Altså, really?

4 kommentarer:

 1. Jeg synes simpelthen de er så irriterende, facerne.
  Alle de gode sager drukner i min irritation over at skulle gå store omveje, dukke mig, se travl ud, takke nej og så videre!
  Lav nu bare nogle kampagner der virker, i stedet for at voldtage vores privatsfære!


  (Og må jeg så i øvrigt ikke anbefale dig, at omlægge robot-tjek-processen ved kommentarer, så der ikke er to steps? Hver anden gang glemmer jeg det andet step og får lukket vinduet inden kommentaren er rigtigt afsendt for så at måtte starte forfra. Det er lidt træls...)

  SvarSlet
 2. Især når de angriber én ved at spørge "Går du ind for voldtægt af udskyldige kvinder?" og lægger op til at man er et forfærdigt menneske, hvis man ikke giver dem alle sine overskydende kroner, og dermed er skyld i al verdens ulykker!

  Jeg har ændret kommentarindstillingerne, jeg håber det er nemmere nu, for kan godt se det er totalt irriterende! :) tak for feedback!

  SvarSlet
 3. Et rigtig godt trick er at sige at man allerede er medlem. Så lader de en gå :) Det er lidt tarveligt. Men det virker.

  SvarSlet
 4. Hehe jeg har faktisk aldrig overvejet at sige det, men det er rigtigt - Og synes det er fuldt lovligt at være tarvelig, det er de selv ude om!

  SvarSlet