12.4.13

Ejerfornemmelser


Én ting jeg har det svært med, nu hvor jeg skriver speciale, er biblioteksbøger. Jeg forstår ikke HVORFOR de almindelige låneregler gælder for specialestuderende, når man har fundet en genial bog (eller 11), som man absolut skal aflevere tilbage indenfor en måned. Det er for mig ikke realistisk at blive færdig med at bruge en bog (læse, overveje, bruge, skrive om, referere til, tjekke i, kritisere/diskutere etc.) indenfor en måned. Nå. 
6 kommentarer:

 1. Jeg er ABSOLUT enig med dig, Kira. Jeg forstår det slet ikke. De må da vide, at man skal bruge den bog mere end den person, der har reserveret den efter mig. Og det værste er at jeg allerede har insisteret så meget på min ret at det har kostet mig omk. 250 kr i bøder allerede, og jeg er ikke færdig endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Av min arm. De fotografier, jeg skriver om, er jo fra en bestemt bog - som er i Kbh eller Aalborg og derfor kun kan lånes en måned af gangen - wtf? Bliver nok nødt til snart at indse, at jeg bliver nødt til at købe den ;)

   Slet
  2. Jeg tror det er den bedste investering du kan gøre dig. Du skriver jo trods alt en kæmpe opgave om dem, så du vil kun blive gladere af at eje den (og man bliver kun fattig af at leje den af staten). Jeg har allerede købt og kopieret en del, så betaler da sæfølli ikke kun for bøderne, nej da, vil da lige give det ekstra for kopierne også, ja tak....

   Slet
 2. Hahaha, fedt! Jeg har netop i dag bitchet over dette sammen med en af mine medstuderende. Tror jeg er kommet af med ca. 200 kr. i gebyrer indtil nu, og nu er afleveringsdatoen for specialet lige om hjørnet, så nu er jeg gået i trods. INGEN får mine bøger før jeg er helt sikker på, jeg ikke skal bruge dem mere, nå! Så må de rykke mig alt det, de vil.

  Er vild med din blog i øvrigt, faldt over den via Stinestregen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, jeg ville gøre præcis det samme! Hvor dejligt, i øvrigt, at du snart skal aflevere, tillykke med det :)

   Og yay! Velkommen til :)

   Slet
 3. Hvad med at genlåne !? Medmindre andre står fremme deres lange tyvagtige fingre ?

  SvarSlet