21.2.14

Menneskelig idioti

I søndags lavede jeg en tegning fordi jeg var harm. Fordi jeg var ualmindeligt skide vred. Jeg lå fredeligt og så nyheder, da billederne fra Henne Strand poppede op og viste mængder af idioter ovenpå én død og én levende hval. Magen til mangel på respekt. Jeg stopper mig selv, før jeg kommet for godt i gang..

Anyhow, så synes jeg ikke, at man skulle gå glip af tegningen, bare fordi man ikke er på facebook.

Forsøgte bare at sætte tingene lidt i perspektiv. Man kunne i virkeligheden have grebet det an på et utal af måder.

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jeg ku godt mærke det!

   Slet
  2. Sådan er det når man, som jeg, har øjne på stilke

   Slet
 2. Jeg så det også, og var ualmindeligt skraldrasende over det. Hvad fanden bilder folk sig egentlig ind, stakkels dyr!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det undrer mig også at det ikke blev diskuteret mere end det gjorde - jeg var virkelig overrasket over at nogen overhovedet fik den tanke!

   Slet
  2. Sådan er der ret mange ting i vores samtid, det undrer mig, at vi ikke diskuterer noget mere og som overrasker mig dybt, at ingen overhovedet skænker en tanke.
   Men det skyldes nok vores ubændige trang til satellitstyrede garageporte, samtalelokumer med arkitekttegnede vandhaner i formstøbt bronze og webergrill med computerstyret elektrontænding og indbygget, infrarødt stegetermometer, med hyperlink til B&O-fjernbetjeningen.....
   Jow jow.... Vi ved skam nok hvad der er essentielt i denne verden.

   Slet
  3. Hvorfor skulle man dog også fjerne fokus fra det åh-så-behagelige liv, hvor alt er blødt, rart og uproblematisk?

   Slet