22.2.14

Det sker vel for selv den bedste

Hvad er det egentlig meningen man skal gøre, når man står der midt på gaden og har så meget hængerøv i sine strømpebukser, at man knap nok kan gå?


5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jeg finder det lettere betryggende at jeg ikke er den eneste.

   Slet
 2. haha jeg elsker at jeg ikke er den eneste, der har det vilde had/kærlighedsforhold til strømpebukser. Frustrationen vil ingen ende tage.

  SvarSlet
 3. Løsning: Hav altid noget ude over strømpebukserne, der holder dem oppe.

  Jeg selv er stor tilhænger af sådan nogle "stram-din-appelsinhudsramte-røv-ind"-cykelshorts-lignende tingester: Giver pæn, glat numse uden trusse-streger under nederdelen, og forhindrer strømpebukserne i at ende nede om knæene.
  Ulempen er, at det er lidt mere omstændeligt at rette tøjet til efter toiletbesøg, for tingene skal jo hives HEEELT op. Men det er nok fordi jeg bruger sådan nogle shorts, der også skal holde det slappe maveskind efter et par graviditeter på plads, så strømpebukserne skal op over navlen, og shortsene op til den møder BH'en. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder fanme effektivt! Det skal prøves! Og mht toiletbesøg synes jeg allerede at det er et bøvl bare med strømpebukser. Det er faktisk altid et bøvl, hvis man har tøj på... hm. Nudity ftw!

   Slet