12.2.13

And so it goes..

Livet arter sig sjældent som man forventer det. Men alligevel kan det altså komme bag på én. Min januar var grum og på trods af hyggelig fødselsdag, endte den uventet og dumt. Er forhåbentlig rigtigt ovenpå igen snart. Ellers gider jeg ikke mere, nå.
Jeg er lige så stille begyndt på mit speciale, og med min hang til bøger bliver det hurtigt farligt.
5 kommentarer:

 1. Ah, hvor sjovt! Jeg hara også købt Susan Sontag "regarding the pain of others" + en masse andre lækre bøger også, og jeg har også MEGET svært ved at stoppe, hvor hvor snebolden ruller :) Er så dejligt at se en fælles frænde i kærligheden til bøger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan jo slet ikke få nok, har sjældent haft så mange faner åbne på én gang :) Glæder mig til at modtage! Hvad skal du skrive om? :)

   Slet
  2. jeg skal skrive om Gustav Klimt og Egon Schieles erotiske skitser, hvilket har ført til at jeg, efter vejledning fra Camilla, ender med at skrive om kvindens seksualitet og onani. Det bliver nok ikke nødvendigvis kun om onani, men det var noget Camilla (selvfølgeligt) ønskede jeg skulle tage fat på. Så det gør jeg så :D
   Hvad med dig? Dit ligner noget makabert noget :)
   (mht Sontags bog, kommer jeg nok ikke til at bruge det store fra den, men den så bare god ud)

   Slet
  3. Typisk Camilla :) Det lyder ret fedt og spændende - også det faktum, at det bliver fuldstændig genialt, når familie, fremmede og perifere venner spørger, hvad du skriver om: "Onani, rrrrr". Ahah :) man skal vist være i mit hovede for at forstå den..

   Jeg skal skrive om nogle fotografier Sally Mann har taget af lig i forrådnelse :) noget med den groteske krop og måske lidt neo-gotik. Elsker det!

   Og Susan Sontag er guld værd, man kan sagtens læse hendes bøger af lyst :)

   Slet
 2. Uh! Jeg var ovre på Det KGl bibl. og se udstilingen med Sally Mann, hvor hendes billeder af forrådnede lig var med for et par år eller tre siden. Mega fascinerende! både motivet og den måde hun har taget billederne på. Jeg mener der er en dokumentar på DR om hende, Det intime blik.
  Ja, min hovede er også med dig. Min platte humor kan ikke med at jeg skal skrive om den slags. bare det at låne bøger om det og ned på biblioteket efter dem, er nok i sig selv :)
  Glæder mig til at høre mere:)

  SvarSlet